Teebaud antislip nu verkrijgbaar bij de the wool studio

Met trost kan ik u vertellen dat de originele Teebaud step stop, antislip voor vloerkleden, nu in Nederland verkrijgbaar is!!
Dit is gegarandeerd de beste antislip op de markt.

Twee in één: Teebaud is gegarandeerd slipvast. De witte kant hecht zich vast op alle textielvloeren (vast tapijt) en de grijze kant op alle harde vloeren (parket, marmer, PVC vloeren, vinyl enz.)
Comfort: Hij laat zich makkelijk plaatsen en verplaatsen en bovendien ook precies op de gewenste maat snijden of knippen. Door zijn dikte (4mm) geeft hij ook extra veerkracht.
Zuinig: Voor de prijs van één materiaal krijgt u een dubbelzijdige werking die geschikt is voor vele toepassingen. Door Teebaud te gebruiken beschermt u bovendien uw tapijt en zijn lange levensduur is gewaarborgd.
Hygiëne: Teebaud bestaat uit 100% textiel en droogt dus niet uit, geeft geen stof af en is bovendien reukloos, verzekert heel natuurlijk de verluchting van uw tapijt en is gewoon afwasbaar met water.

Teebaud is verkrijgbaar per rol (185cm breed) of in handige voorverpakte pakketten in de meeste standaard maten zoals bv 160x230cm, 190x290cm, 240x340cm altijd 5cm smaller aan beide zijde dan het vloerkleed.


Teebaud antislip nu verkrijgbaar bij de the wool studio

« terug