Spelen met de Elementen!

De kinderkamer van de kinderen van Hans van der Goes is de inspiratie geweest voor zijn nieuwe ontwerp; Felt Elements.

Hans van der Goes werkt al jaren met wol. Naast wollen vloerkleden, vloerbedekking en karpetten is wolvilt zijn favoriete product om mee te werken. Mooie kleuren, goed schoon te houden, flexibel en door te varieeren in dikte voor heel veel doeleinden te gebruiken. The wool studio heeft nu wolvilt vloerkleden en ook gordijnen in de collectie. Dus ja... waarom niet aan de muur?!

Hans heeft diverse patronen ontworpen, geinspireert op de natuur en deze laten borduren op wolvilt. In eerste instantie voor op de vloer. Dit is de Love Stories geworden. Na experimenteren met magneetverf heeft hij een unieke en innovative collectie gecreeerd voor aan de muur.

Hoe werkt het?

Felt Elements is een totaal concept dat wolvilt, patronen, magneetverf, borduurtechniek en als je wilt, je eigen creative geest, samen brengt.
De basis is de 10 kleuren wolvilt in de vorm van een hexagon (zeshoek). The wool studio heeft nu een serie aan patronen ontworpen die in 200 kleuren garen op de hexagon geborduurd worden. Ook is het mogelijk om, onder bepaalde voorwaarden, eigen patronen te kiezen.
De muur waar de elementen komen beschilder jezelf met de juiste magneetverf. Je kunt de muur dan wit of misshien met een leuke contrast kleur overschilderen. De muur met elementen vormen samen het gecreeerde kunstwerk. Een kunstwerk dat door te 'spelen met de elementen' elke keer weer anders is.

Door de vrijheid in het kiezen van de kleuren wolvilt, de patronen en de kleur garen is het geheel af te stemmen op je eigen interieur.
Kijk ook op www.feltelements.comSpelen met de Elementen!

« terug