Nieuws / Zomersluiting The Wool Studio

Ondanks dat het jaar 2021 anders begon dan andere jaren en alles via videobellen gaat en op afspraak moet hebben wij gezien de restricties toch veel moois mogen realiseren.

Wij zijn er in deze gekke tijd trots op dat onze tapijten stuk voor stuk worden handgetuft in Europa met oog voor alle betrokken personen in het maakproces. De manier waarop onze garen-leveranciers werken en de positie die zij innemen in lokale gemeenschappen en economieƫn, zijn dan ook een verlenging van onze eigen duurzame en sociale waarden.

Zo werken wij bij The Wool Studio na onze zomerstop van 31 juli tot 16 augustus dit najaar ook gestaag door naar meer verantwoorde tapijten, op ecologisch en sociaal vlak. Zo zijn we bezig met het toepassen van Marin, een nog duurzamer garen voor onze collectie.

In elke stap in het creatieproces zijn wij betrokken: van het zachte garen tot aan de oplevering van ieder design. Wij presenteren u dan ook graag ons nieuwe design Rush, Mare en River.

Maar nog belangrijker we werken nauw samen met anderen; onze garen-leveranciers, interieurontwerpers, architecten en natuurlijk u. We begeleiden elke partij langs het assortiment van materialen, vormen en kleuren om samen te komen tot juiste design.

Wij prijzen ons gelukkig dat wij onze tapijten op deze manier kunnen maken. Zo hopen wij een warm, zacht en geborgen gevoel te geven; iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken.

Laten we meer samen creƫren,

The Wool Studio


terug terug
Zomersluiting The Wool Studio