Nieuws / Persbericht

PERSBERICHT april 2013
Hard meets soft. Het contrast tussen hard en zacht is de essentie van ontwerp Soft Concrete: een kortpolig en oersterk vloerkleed met de stoere look van beton en de zachte feel van wol. Het is bedacht en ontwikkeld door het jonge dutch designlabel the wool studio.
Op de foto wordt Soft Concrete gedemonstreerd door Nederlands surfkampioen junioren Tom Boelsma. Hij verzekert zich van een zachte landing op het verende velours oppervlak uit 80% wol en 20% polyamide, een robuuste garencombinatie, zowel geschikt voor residentieel- als projectgebruik. Het karpet blijft goed op zijn plek door de zware kwaliteit gerecyclede vilten onderlaag.

Maten: 170x230।200x300।250x350।300x400cm. Vanaf: 990,- adviesverkoop incl BTW

"Tere kant"
Een variatie op Soft Concrete vormt de Concrete Lace:
hetzelfde beton, maar dan bezaaid met tere kantwerkjes, die langzaam lijken te vervagen. Dit geldt overigens niet voor de kleuren. De garens zijn rondom en vanaf de basis gekleurd volgens een innovatief kleurprocede: een garantie voor scherp gedefinieerde dessins en lang-houdbare, niet vervagende kleuren.
Soft Concrete en Concrete Lace zijn ontwerpen van Hans van der Goes, oprichter van the wool studio .
The wool studio vertegenwoordigt een collectief van opkomende en gevestigde interieurontwerpers, zoals Jeffrey van der Wees, Reinier Korstanje en Hans van der Goes zelf. Zij staan voor frisse vloerontwerpen met een typische relativerende dutch design-knipoog en werken zoveel als mogelijk met eerlijke, duurzame materialen en dito productiemethodes.

Noot voor de redactie:
Voor vragen over de collectie, highres fotomateriaal, een interview of het in bruikleen nemen van de producten voor een interieurproductie neemt u contact op met:
the wool studio Laan van Waalhaven 35 2497 GN Den Haag: T +31(0)6 55811116, F +31(0)84 7301717"
info@thewoolstudio.nl ।www.thewoolstudio.nl ।www.facebook.com/thewoolstudio


terug terug
Persbericht